3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 kgāboli800 gcukurs5 glāzesūdens
Sagatavošana
1
Vislabāk izmantot skābos ābolus. Tos sagriež, izņem serdes, liek katlā, pārlej ar 5 glāzēm ūdens, uzliek vāku, vāra uz mazas uguns apmēram 30 minūtes, pēc tam uz sieta notecina ūdeni.
2
Novārījumam pieliek cukuru un vāra uz mazas uguns, nosmeļot putas. Želeja ir gatava, ja piliens no karotes vairs nenopil, bet sastingst. Gatavu želeju pilda sasildītās burkās, pārsedz ar pergamenta papīru kā parastu ievārījumu.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit