2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ingvers cukurs
Pagatavošana
1
Sagriež ingveru šķēlītēs un liek karstā cukura sīrupā:
2
uzvāra, ļauj virties (vārīties) 1 minūti, izslēdz, kad atdzisis,
3
uzvāra atkal, ļauj virties 1 minūti, izslēdz, kad atdzisis,
4
uzvāra atkal, ļauj virties 1 minūti, izslēdz, kad atdzisis,
5
uzvāra atkal, ļauj virties 1 minūti, izslēdz, kad atdzisis
6
uzvāra atkal, ļauj virties 1 minūti, izslēdz....
7
... tā turpina līdz laikam, kad gabaliņi kļūst caurspīdīgi.
8
Mazliet padzesē, tad izliek ar putu karoti uz cepamā papīra un ļauj apkalst. Saber burkā ar cieši noslēdzamu vāciņu.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit