Foto: Shutterstock
Īpašām viesībām - īpaši gardās "irbītes" ar žāvētas gaļas un olas pildījumu.
50Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

liellopa vai jaunlopa gaļa garšvielas žāvēta gaļa sīpoli vārītas olas burkāni

Pagatavošana

1

Gaļu izklapē ar gaļas āmurīti, apkaisa ar garšvielām un tad liek pildījumu: žāvētas gaļas strēmelīti, sīpola strēmelīti, vārītas olas šķēli, burkāna stienīti. Satin rullītī, nosien ar diegu, uz sausas pannas apcep.

2

Aplej ar buljonu un sautē diezgan ilgu laiku. "Irbītes" izņem no buljona, izņem diegus. No buljona, kur sautējās, uztaisa mērci un saliek atpakaļ irbītes.

* pildījumus var daudz un dažādi variēt, var likt arī papriku, šampinjonus, arī ļoti garšīgi sanāk žāvētā gaļa ar sīpolu un rupjmaizes stienīti.

Iesūtīja: vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!