![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/d5aa4000-5ea6-11ed-b966-ff22f8bb8b06.jpg?w=576&h=313)
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kabači piens sāls cukurs olas milti
Sagatavošana
1
Kabačus nomizo, izņem sēklas un sarīvē uz rupjās rīves.
2
Sarīvētos kabačus aplej ar pienu, tik daudz, lai kabači būtu nosegti, pievieno sāli un cukuru pēc garšas un vāra 5 minūtes (parasti to izdaru iepriekšējā vakarā).
3
Nākamā dienā liek klāt olas un nedaudz miltus. Un cep - zeltaini brūnas un burvīgas pankūciņas.
"Tie kabači, kopā ar cukuru – garšīgi! Maliņas sanāk karamelizētas," teic Evulīte, piebilstot "Jāsaka, ka cukuru lieku daudz. Mīklu sataisu daudz, turu ledusskapī un cepinu svaigas pankūciņas nelielām porcijām - izvelku uz kādām 3 dienām."
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit