Foto: Shutterstock
Gardas kabaču pankūkas ar karamelizētām maliņām. Recepte no portāla Cālis.lv lietotājas Evulītes krājumiem.

::recepte::

Kabačus nomizo, izņem sēklas un sarīvē uz rupjās rīves.

Sarīvētos kabačus aplej ar pienu, tik daudz, lai kabači būtu nosegti, pievieno sāli un cukuru pēc garšas un vāra 5 minūtes (parasti to izdaru iepriekšējā vakarā).

Nākamā dienā liek klāt olas un nedaudz miltus. Un cep - zeltaini brūnas un burvīgas pankūciņas.

::!recepte::

"Tie kabači, kopā ar cukuru – garšīgi! Maliņas sanāk karamelizētas," teic Evulīte, piebilstot "Jāsaka, ka cukuru lieku daudz. Mīklu sataisu daudz, turu ledusskapī un cepinu svaigas pankūciņas nelielām porcijām - izvelku uz kādām 3 dienām."

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!