Foto: Shutterstock
Kaltētu sēņu zupa ar kūpinātu gaļu - rudens garša garajai ziemai.
50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
300 gkūpināta vai svaiga cūkgaļa (ribiņas vai galvas gabals)3 gab.kaltētas sēnes300 gskābēti kāposti sīpols sāls1 ĒKsviests vai speķis1 ĒKmilti1.25 lūdens zaļumi5 gab.vārīti kartupeļi (ar mizu)

Pagatavošana

1

Gaļu un sēnes pārlej ar ūdeni un vāra, līdz gaļa mīksta.

2

Skābētos kāpostus sautē, līdz tie gandrīz mīksti, zupai nokāš šķidrumu, pievieno sāli un pārlej kāpostiem.

3

Pannā uzkarsētā eļļā apcep sīpolus, pārkaisa miltus, apbrūnina, tad visu pievieno zupai un uzkarsē.

4

Gaļu un sēnes smalki sagriež un pievieno zupai.

5

Pasniedz ar sasmalcinātiem zaļumiem un vārītiem nolobītiem kartupeļiem.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!