50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
300 gkūpināta vai svaiga cūkgaļa (ribiņas vai galvas gabals)3 gab.kaltētas sēnes300 gskābēti kāposti sīpols sāls1 ĒKsviests vai speķis1 ĒKmilti1.25 lūdens zaļumi5 gab.vārīti kartupeļi (ar mizu)
Pagatavošana
1
Gaļu un sēnes pārlej ar ūdeni un vāra, līdz gaļa mīksta.
2
Skābētos kāpostus sautē, līdz tie gandrīz mīksti, zupai nokāš šķidrumu, pievieno sāli un pārlej kāpostiem.
3
Pannā uzkarsētā eļļā apcep sīpolus, pārkaisa miltus, apbrūnina, tad visu pievieno zupai un uzkarsē.
4
Gaļu un sēnes smalki sagriež un pievieno zupai.
5
Pasniedz ar sasmalcinātiem zaļumiem un vārītiem nolobītiem kartupeļiem.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit