Foto: Shutterstock
Pusdienām vai vakariņām – kāpostu tīteņi bez rīsiem, tikai krietnu tiesu maltās gaļas.
60Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kāposts maltā gaļa garšvielas konservēti vai svaigi tomāti

Pagatavošana

1

Ņem lielu kāpostu, iemērc ūdenī un liek uz uguns. Ik pa laikam nogriež ārējo lapu, kolīdz redz, ka tā maina krāsu un kļūst lokana.

2

Lokanajās kāposta lapās tin tajā malto gaļu, kas jau iepriekš sajaukta ar garšvielām.

3

Tīteni satin, apsien ar diegu vai kā citādi nostiprina, apcep pannā (kad visi satīti, ne pa vienam) un liek katliņā.

4

Pārlej ar konservētiem vai smalki sakapātiem svaigiem tomētiem un sautē, līdz gaļa gatava.

Iesūtīja: Lauma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!