Foto: Shutterstock
Karaliskā līdaka izsautēta krējuma mērcītē.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

līdaka sviests vai margarīns sāls sīpoli lauru lapas smaržīgie pipari3 ĒKskābs krējums malts muskatrieksts sāls

Sagatavošana

1

Sagriež iztīrītu līdaku gabalos un apcep uz pannas sviestā vai margarīnā.

2

Tad liek katliņā, kurā drusku ieliets ūdens. Pieber sāli, sagriež virsū sīpolus, pieliek garšvielas (es konkrēti liku šaurlapu, smaržīgos piparus), uzliek skābo krējumu virsū un sautē kādu laiciņu - apmēram 20 minūtes.

3

Un pašās beigās, ~1 minūti pirms gatavības, uzkaisa malto muskatriekstu! Obligāti!

Iesūtīja: Flīze

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!