40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
līdaka sviests vai margarīns sāls sīpoli lauru lapas smaržīgie pipari3 ĒKskābs krējums malts muskatrieksts sāls
Sagatavošana
1
Sagriež iztīrītu līdaku gabalos un apcep uz pannas sviestā vai margarīnā.
2
Tad liek katliņā, kurā drusku ieliets ūdens. Pieber sāli, sagriež virsū sīpolus, pieliek garšvielas (es konkrēti liku šaurlapu, smaržīgos piparus), uzliek skābo krējumu virsū un sautē kādu laiciņu - apmēram 20 minūtes.
3
Un pašās beigās, ~1 minūti pirms gatavības, uzkaisa malto muskatriekstu! Obligāti!
Iesūtīja: Flīze
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit