Foto: DELFI
Karstās siermaizītes - gardām brokastīm vai launagam.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gKrievijas siers1 gab.ola3 gab.ķiploka daiviņas1 gab.tomāts majonēze skābs krējums garšvielas maize

Sagatavošana

1

Sarīvē smalki uz rīves sieru, klāt pievieno vienu olu, trīs ķiploka daiviņas - izspiestas caur ķiploka spiedi, smalki sagriezts viens sarkanais tomāts, viena ēdamkarote majonēzes, viena ēdamkarote krējuma.

2

Visu masu kārtīgi samaisa.Pēc garšas var pievienot sāli, piparus un citas garšvielas pēc sirds patikas. Masu klāj virsū uz sviestmaizēm. Cep cepeškrāsnī 150*C ~15min.

Piezīmes: Tomāta vietā var lietot sarkano papriku.

Iesūtīja: Margita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!