Foto: Shutterstock
Kartupeļu - puķkāpostu krēmzupa ar garnelēm garšo gan maziem, gan lieliem.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi puķkāposti piens malts muskatrieksts sāls malti melie pipari garneles

Sagatavošana

1

Pusi uz pusi saliek katlā nomizotus, sagrieztus kartupeļus un puķkāpostus, vāra līdz izjūk un ūdens ir jau gandrīz izvārījies.

2

Tad sablenderē un pievieno mazliet piena un atkal sablenderē.

3

Pēc garšas pievieno maltu muskatriekstu, sāli, piparus un kad viss gatavs pievieno garneles.

4

Lai izskatītos vairāk var pievienot arī sagrieztus krabju pirkstiņus.

5

Super - garšo gan maziem, gan lieliem.

Iesūtīja: Infiniti

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!