60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi maltā gaļa sāls tomāti siers
Sagatavošana
1
Izvāra kartupeļus, sataisa biezenī, var pielikt nedaudz sāli.
2
Malto gaļu apcep uz pannas. Tad cepamo veidni ietauko un liek vienu kārtu pusi no kartupeļu biezeņa, otru kārtu sacepto malto gaļu, nākamajā kārtā liek tomātus, kas ir sagriezi šķēlītēs un pa virsu otru pusi kartupeļu biezeņa. Virsū var uzbērt sarīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī cepties 190 grādos, līdz virspuse paliek viegli brūna. Gatavs!
3
Pie maltās gaļas var piecept klāt sīpolus (ja bērns tādus jau ēd).
Iesūtīja: Lacoste
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit