60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gsviests vai margarīns1 glāzecukurs2 gab.olas1 glāzekefīrs milti0.5 TKsoda1 saujarozīnes
Sagatavošana
1
Sviestu vai margarīnu, kas atlaidināts mīksts, saputo ar cukuru, pievieno olas, pielej kefīru un maisot pa daļām pievieno miltus tik, līdz mīkla ir skāba krējuma konsistencē.
2
Mīcīšanas procesā miltos iejauc sodu, pievieno sauju rozīņu, miltos apviļātas.
3
Mīklu liek veidnē, cep iesildītā cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes. Sākumā vajadzīgs liels karstums, pēc minūtēm 15 - mērens.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit