![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/4a2ea4a0-6142-11ed-adb3-43d59078d10b.jpg?w=576&h=313)
15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 grīvmaize vai baltmaizes drupačas3 gab.ķiploku daiviņas1 ĒKcitronu sula1 ĒKetiķis 9%250 mlolīveļļa75 mlbezpiedevu jogurts sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Blenderī vai ar mikseri kuļ rīvmaizi vai drupačas kopā ar ķiploku, citronu sulu un etiķi. Tad pievieno nelielās porcijās olīveļļu, līdz veidojas viendabīga masa.
2
Pievieno jogurtu, sāli, piparus. Mērci atdzesē.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit