Foto: DELFI
Ķiploku mērce - maiga, bet tomēr asa mērce, ko pasniedz pie gaļas un zivīm.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
100 grīvmaize vai baltmaizes drupačas3 gab.ķiploku daiviņas1 ĒKcitronu sula1 ĒKetiķis 9%250 mlolīveļļa75 mlbezpiedevu jogurts sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Blenderī vai ar mikseri kuļ rīvmaizi vai drupačas kopā ar ķiploku, citronu sulu un etiķi. Tad pievieno nelielās porcijās olīveļļu, līdz veidojas viendabīga masa.

2

Pievieno jogurtu, sāli, piparus. Mērci atdzesē.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!