20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
500 gķirbji500 gburkāni500 gpuķkāposti2 gab.buljona kubiņi1 TKkurkuma150 mlsaldais krējums
Sagatavošana
1
Ķirbja gabaliņus, burkānus sarīvētus, puķkāpostus, buljona kubiņus un kurkumu liek katlā.
2
Pārlej ar ūdeni, lai pārsedzas. Vāra, kamēr mīksts.
3
Pielej kādus 150-100 ml saldā krējuma un sablendē.
* garšvielas piekoriģē pēc garšas, bet traki laba sanāk! Pat ķirbju nīdēji ēd un slavē. Var pielikt sagrauzdētus sīpolu, vai apceptas gaļas gabaliņus
Iesūtīja: MisDiizelis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit