![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/14034a30-5ea8-11ed-a2d4-6bbc2d6ccf5b.jpg?w=576&h=313)
20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 lķirbju biezenis2 TKželatīns0.5 gab.citrona sula cukurs
Sagatavošana
1
Ķirbja biezenim pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu, citrona sulu, cukuru pēc garšas.
2
Masu ieliek ledusskapī, lai sāk recēt, kā sāk recēt tā ņem laukā un puto līdz veidojas čaugana masa.
3
Liek traukā, atdzesē.
4
Pasniedz ar aukstu pienu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit