Foto: Shutterstock
Ķirbju - dārzeņu sautējums pusdienu un vakariņu maltītei.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
300 gķirbji gab.tomāti1 gab.paprika2 gab.kartupeļi100 gskābs krējums sviests vai margarīns zaļumi

Sagatavošana

1

Gabaliņos sagrieztu ķirbi apcep pusgatavu, pārliek katliņā, pievieno krējumu, tomātus (tos var iepriekš apcep), nedaudz gabaliņos sagrieztas paprikas.

2

Kad ķirbji mīksti, pievieno sāli, atsevišķi izceptos kartupeļus un samaisa.

3

Pārkaisa ar zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!