![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/7e655600-7c7d-11ed-8ad2-659178b799d2.jpg?w=576&h=313)
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
300 gķirbji2 gab.tomāti1 gab.paprika2 gab.kartupeļi100 gskābs krējums sviests vai margarīns zaļumi
Sagatavošana
1
Gabaliņos sagrieztu ķirbi apcep pusgatavu, pārliek katliņā, pievieno krējumu, tomātus (tos var iepriekš apcep), nedaudz gabaliņos sagrieztas paprikas.
2
Kad ķirbji mīksti, pievieno sāli, atsevišķi izceptos kartupeļus un samaisa.
3
Pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit