Foto: Shutterstock
Konservētu tomātu zupa ar pupiņām un šķiņķi - zibenīgām vakariņām.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 gab.bundža konservētas pupiņas200 gkūpināts šķiņķis1 gab.bundža konservēti tomāti olīveļļa baziliks1 gab.dārzeņu buljona kubiņā

Sagatavošana

1

Kastrolī ielej nedaudz olīveļļas, pievieno kūpinātu šķiņķi, konservētas pupiņas, sablendētus konservētos tomātus ar visu sulu, buljona kubiņu.

2

Biezumu regulē ar ūdeni. Uzvāra un karsē 5-6 minūtes. Nogriež liesmu, pievieno baziliku.

Iesūtīja: evako

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!