15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.bundža konservētas pupiņas200 gkūpināts šķiņķis1 gab.bundža konservēti tomāti olīveļļa baziliks1 gab.dārzeņu buljona kubiņā
Sagatavošana
1
Kastrolī ielej nedaudz olīveļļas, pievieno kūpinātu šķiņķi, konservētas pupiņas, sablendētus konservētos tomātus ar visu sulu, buljona kubiņu.
2
Biezumu regulē ar ūdeni. Uzvāra un karsē 5-6 minūtes. Nogriež liesmu, pievieno baziliku.
Iesūtīja: evako
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit