40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas gaļa kartupeļu ciete panēšanai eļļa cepšanai tomātu mērce medus sīpoli sojas mērce ķiploki čili pipari
Pagatavošana
1
VIstu sagriež strēmelēs vai gabaliņos, apviļā kartupeļu cietē un vāra uzkarsētā eļļā, līdz gabaliņi zeltaini.
2
Atsevišķā katlā vai dziļajā pannā taisa mērci: "Spilvas" tomātu mērce, medus, mazliet apcepti sīpoli, sojas mērce, ķiploki, čili - kā nu kuro reizi, atkarībā no tā vai saldā mērce vai pikantā. Visu karsē.
3
Beigās mērcei pievieno gaļu, apmaisa un nogriež liesmu.
Iesūtīja: Inese26
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit