Foto: Shutterstock
Kraukšķīgi vistas gabaliņi "Gan bei" stilā - novērtēs saldi-skābi- āsā ēdiena cienītāji.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vistas gaļa kartupeļu ciete panēšanai eļļa cepšanai tomātu mērce medus sīpoli sojas mērce ķiploki čili pipari

Pagatavošana

1

VIstu sagriež strēmelēs vai gabaliņos, apviļā kartupeļu cietē un vāra uzkarsētā eļļā, līdz gabaliņi zeltaini.

2

Atsevišķā katlā vai dziļajā pannā taisa mērci: "Spilvas" tomātu mērce, medus, mazliet apcepti sīpoli, sojas mērce, ķiploki, čili - kā nu kuro reizi, atkarībā no tā vai saldā mērce vai pikantā. Visu karsē.

3

Beigās mērcei pievieno gaļu, apmaisa un nogriež liesmu.

Iesūtīja: Inese26

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!