![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/44e57ad0-5e83-11ed-a692-39fc1e8dddd0.jpg?w=576&h=313)
80Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
20 gab.kartupeļi2 gab.olas1 glāzebiezpiens50 gspeķis0.5 TKmalti melnie pipari
Sagatavošana
1
Rīvētiem kartupeļiem pievieno olas, caur sietu izberztu biezpienu, sagrieztu un apceptu žāvēto speķi, sāli, piparus.
2
Pannu ieziež ar speķi, tajā liek kartupeļu masu 3 – 4 cm biezumā un cep cepeškrāsnī 1 stundu vidējā karstumā.
Iesūtīja: Irēna Mieze
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit