Foto: Shutterstock
Laša frikadeļu zupa - vieglai un smalkai maltītei.
30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.sīpols1 gab.burkāns3 gab.kartupeļi1 gab.lauru lapa7 gab.melni piparu graudi ūdens dilles laša maltā gaļa2 šķēlesbaltmaize2 gab.olas sāls pipari

Pagatavošana

1

Liek vārīties ūdeni ar lauru lapu, pipariem, veselu sīpolu, ripiņās sagrieztiem burkāniem un diļļu kātiem. Pa to laiku sagatavo frikadeļu masu.

2

Kad burkāni pusmīksti, piegriež kartupeļus. Kad dārzeņi visi mīksti, izķeksē sīpolu un diļļu kātus. Liek frikadeles.

3

Kad frikadeles uzpeldējušas vāra vēl 5 minūtes. Izslēdz, pieber dilles, ja vajag sāli. Nostādina brītiņu un pasniedz.

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!