30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.sīpols1 gab.burkāns3 gab.kartupeļi1 gab.lauru lapa7 gab.melni piparu graudi ūdens dilles laša maltā gaļa2 šķēlesbaltmaize2 gab.olas sāls pipari
Pagatavošana
1
Liek vārīties ūdeni ar lauru lapu, pipariem, veselu sīpolu, ripiņās sagrieztiem burkāniem un diļļu kātiem. Pa to laiku sagatavo frikadeļu masu.
2
Kad burkāni pusmīksti, piegriež kartupeļus. Kad dārzeņi visi mīksti, izķeksē sīpolu un diļļu kātus. Liek frikadeles.
3
Kad frikadeles uzpeldējušas vāra vēl 5 minūtes. Izslēdz, pieber dilles, ja vajag sāli. Nostādina brītiņu un pasniedz.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit