30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gmaltā gaļa4 vārītas olas kellogs pārslas vai rīvmaize1 ola nedaudz piena pētersīļi cepti sīpoli rīvmaize garšvielas
Sagatavošana
1
Maltajai gaļai pievieno sīpolus, pētersīļus - smalki sakapātus, garšvielas, olu, pienu un iejauc mīklu.
2
No mīklas veido kotletes un vidū liek vārītu olu. Apviļā kukurūzas pārslās vai rīvmaizē un cep pannā eļļā vai taukvāres katlā 3 - 5 minūtes.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit