40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
2 kgliellopu gaļa (ciskas vai muguras gabals)3 burkāni3 sīpoli pēc garšassāls garšvielas300 mlūdens
Sagatavošana
1
Gaļu ieberž ar sāli, liek cepešpannā sakarsētos taukos un līdz maksimālajam karstumam uzkarsētā cepeškrāsnī apcep 30-40 minūtes.
2
Tad cepamtraukā lej verdošu ūdeni, pieliek sasmalcinātus sīpolus, burkānus un cepšanu turpina 170 grādos aptuveni 3 h, pa reizei aplaistot un apgrozot gaļas gabalu, līdz gaļa mīksta.
3
Gaļu nedaudz atdzesē, griež šķēlēs un pasniedz.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit