120Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 18
1 kgliellopa muguras daļa100 gsēnes100 gsīpoli100 gburkāni100 gsiers15 gbalzamiko etiķis15 gpētersīļi5 goregano jeb raudene2 gab.ķiploki daiviņas1 gab.citrona sula
Sagatavošana
1
Dārzeņus un sēnes sagriež, pārlej ar 300 ml ūdens, kam pievienota viena citrona sula, balzametiķis, garšvielas, un liek sautēties.
2
Gaļu sagriež horizontāli visā gabala garumā aptuveni cm biezuma šķēlēs.
3
Izsautētos dārzeņus un sieru liek uz gaļas šķēles, sarullē un sautē tajā pašā buljonā pusotru stundu.
4
Ja vēlas, lai rulete ir skaisti brūna, to pēc sautēšanas var pārmērēt ar balzametiķi un apcept cepeškrāsnī.
5
Atdzesē un griež šķēlēs.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit