90Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
500 gliellopa gaļa4 ĒKsausais sarkanvīns1.5 ĒKsausais timiāns0.5 ĒKsakapāti pētersīļi2 gab.olas dzeltenumis0.33 glāzelazdu rieksti1 ĒKeļļa malti melnie pipari sāls
Sagatavošana
1
Gaļu sagriezt porciju gabalos un marinēt 1 stundu vīnā, pieliekot sāli, piparus, timiānu un pētersīli.
2
Dzeltenumus, sāli, piparus, sasmalcinātus riekstus apmaisiet.
3
Marinēto gaļu apsmērēt ar olu - riekstu maisījumu un apcept eļļā, tad apcept cepeškrāsnī.
Iesūtīja: Anda
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit