60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
150 gliellopa gaļa10 gsīpoli sāls garšvielas20 gžāvēta gaļa20 gsīpoli10 grupjmaizes rīvmaize
Sagatavošana
1
Liellopu gaļas (no pleca vai ciskas) mīkstumu sagriež šķēlēs. Izdauza, pārkaisa ar sāli.
2
Žāvētu gaļu sīki sagriež, kopā ar sasmalcinātu sīpolu apcep, pievieno rupjmaizes rīvmaizi un samaisa.
3
Gaļas šķēles vienā malā liek 1—2 tējkarotes pildījuma, cieši satin un nosien ar baltu diegu.
4
Sagatavotos veltnīšus liek uz pannas sakarsētos taukos, apcep brūnus.
5
Tad saliek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai buljonu, pieliek sasmalcinātus sīpolus, burkānus un sautē, līdz gaļa mīksta.
6
Gataviem veltnīšiem atdala diegus, sakārto dziļākā traukā un pārlej mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā veltnīši sautēti.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit