![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/c6593f40-7c7c-11ed-8ad2-659178b799d2.jpg?w=576&h=313)
50Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
maltā gaļa sīpoli makaroni olas piens siers
Sagatavošana
1
Pannā uzkarsētā eļļā apcep ar sīpoliem malto gaļu. Ja vēlas, var pierīvēt burkānu.
2
Izvāra (ne galīgi mīkstus) makaronus. Liek traukā makaronus, tad gaļu, un atkal makaronus. Pārlej ar pienu, kurā iemaisīta ola, virsū uz beigām uzber rīvētu sieru.
3
Liek līdz 190 grādiem uzkarsētā krāsnī un cep 30 minūtes.
Iesūtīja: meitene
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit