![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/cdce1c60-7bfe-11ed-8b90-a1da6d5615c2.jpg?w=576&h=313)
15Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
makaroni (ligzdiņas) siers kečups ola majonēze tomāts gurķis
Sagatavošana
1
Savāra savītos makaronus, nu tādus, kas jau sausi savīti ligzdiņā.
2
Uzmanīgi notecina un liek uz šķīvja.
3
Var virsū likt, ko gribi - sieru rīvētu, kečupu. Nu un vidū iesēdina oliņu, virsū var majonēzi. Klāt visādus dārzenīšus - gurķīšus, tomātiņus.
Tomātiņu var kā sēnīti - nogriež galu, kā cepurīti, izgrebj mīkstumu, tad tur sapilda oliņas dzeltenumu, samīcītu ar majonēzi un nedaudz sinepēm, liek apakaļ "cepurīti" un virsū saliek baltuma driskiņas, nu kā mušmirei baltumiņus.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit