Uz 3 litru burku vajag 1.5 l marinādes.
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 gab.ķiploku daiviņas3 ĒKsāls2 ĒKcukurs100 mletiķis 9%3 gab.lauru lapas5 gab.pipari6 gab.upeņu vai ķiršu lapas mārrutka sakne dilles
Sagatavošana
1
Ņem 3 karotes sāls un 2 cukura to visu vāra , tad uzmanīgi pievieno etiķi.
2
Burkā liek gurķus ar apgrieztiem galiem, pirms tam pāris stundas izmērcē aukstā ūdenī, lai burkā nesačokurojas. Pievieno ķiploku daivas lauru lapas, piparus, dilles, upeņu lapas vai ķiršu lapas, mārrutku sakni.
3
To visu pārlej ar marinādi, patur līdz gurķi zaudē savu koši zaļo krāsu.
4
Nolej marinādi un atkal uzvāra, tad lej atpakaļ un aizvalcē, satin segās uz nakti, vēlāk kādu laiku patur augšpēdu.
Iesūtīja: ha ha
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit