Foto: Shutterstock
Vienkārši un garšīgi marinēti gurķi.

Uz 3 litru burku vajag 1.5 l marinādes.

9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 gab.ķiploku daiviņas3 ĒKsāls2 ĒKcukurs100 mletiķis 9%3 gab.lauru lapas5 gab.pipari6 gab.upeņu vai ķiršu lapas mārrutka sakne dilles

Sagatavošana

1

Ņem 3 karotes sāls un 2 cukura to visu vāra , tad uzmanīgi pievieno etiķi.

2

Burkā liek gurķus ar apgrieztiem galiem, pirms tam pāris stundas izmērcē aukstā ūdenī, lai burkā nesačokurojas. Pievieno ķiploku daivas lauru lapas, piparus, dilles, upeņu lapas vai ķiršu lapas, mārrutku sakni.

3

To visu pārlej ar marinādi, patur līdz gurķi zaudē savu koši zaļo krāsu.

4

Nolej marinādi un atkal uzvāra, tad lej atpakaļ un aizvalcē, satin segās uz nakti, vēlāk kādu laiku patur augšpēdu.

Iesūtīja: ha ha

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!