Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama medus piparkūku recepte.

::recepte::

Sviestu (ja ņem margarīnu, jāliek ~ 160 g) kopā ar cukuru un sīrupu uzvāra, līdz cukurs ir izšķīdis, pievieno pusi miltu (300g).

Kamēr karsts, pievieno garšvielas un samaisa (es parasti izmantoju mikseri ar mīklas slotām).

Padzisušai masai pievieno sakultu olu, pārējos miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri.

Uz darba virsmas kārtīgi izmīca, kamēr mīkla paliek gluda un spīdīga.

Mīklu liek uz pāris stundām ledusskapī un var sākt cept piparkūkas.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Samtene

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!