740Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.Selgas cepumu paciņas1 gab.paciņa marmelādes100 grieksti100 grozīnes100 gbaltā šokolāde6 ĒKkakao1 gab.bundziņa iebiezinātais piens1 gab.paciņa sviesta5 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Sadrupina cepumus lielā traukā, sagriež marmelādi, riekstus, šokolādi, rozīnes un pievieno cepumiem.
2
Tad ņem katliņu, uzliek uz plīts, ieliek sviestu, cukuru un kausē tik ilgi, kamēr cukurs un sviests izkusis, tad pievieno iebiezināto pienu, kakao un samaisa.
3
Tad masu lej virsū cepumiem un žāvētiem augļiem.
4
Samaisa - tā, lai visas sastāvdaļas ir melnas.
5
Liek uz cepamā papīra, izklāj garenā formā, stingri notin un liek leduskapī uz nakti.
6
No rīta pasniedz kopā ar kafiju vai tēju.
7
::!recepte::
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit