![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/418118e0-7c79-11ed-9b26-956c8ecb607d.jpg?w=576&h=313)
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
500 gmencas fileja250 grīsi (pusvārīti)2 gab.vārītas olas250 gtomātu mērce zaļumu bunte0.5 glāzepiens100 gKrievijas siers
Sagatavošana
1
Sieru sarīvē. Pusi rīvēta siera samaisa ar vārītiem rīsiem, liek cepamajā formā.
2
Tad liek mencas filejas gabaliņu kārtu, atkal rīsus ar sieru. Pārkaisa ar sakapātām olām un sakapātiem zaļumiem
3
Pārlej visu ar tomātu mērci, kas sajaukta ar pienu un uzkaisa atlikušo siera pusi.
4
Cep 220*C 25 minūtes.
Iesūtīja: lilita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit