::rcepte::
Cepeškrāsni uzsilda līdz 175 grādiem.
Olas, pūdercukuru un vaniļas cukuru saputo ar mikseri krēmīgā masā, pakāpeniski pielej eļļu un olu liķieri, iemaisa.
Miltus, cieti un cepamo pulveri samaisa un izsijā uz olu – liķiera masas. Maisa, kamēr izveidojas gluda mīkla.
Kūkas veidni (26 cm diametrā vai kēksa formu) ietauko un izkaisa ar rīvmaizi. Lej iekšā mīklu, šauj cepeškrāsnī un cep ~ 90 minūtes.
100Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
5 gab.olas250 gpūdercukurs2 gab.vaniļas cukurs paciņā250 mleļļa250 mlolu liķieris125 gmilti125 gkartupeļu milti1 gab.cepamais pulveris mazā paciņa rīvmaize taukvielas
Sagatavošana
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit