90Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gpākšu pupiņas1 ĒKaugu eļļa1 gab.sīpols gab.tomāti2 ĒKtomātu sula sāls pipari cukurs1 TKetiķis
Sagatavošana
1
Pupiņu pākstis nomazgā, notīra, lielākās salauž.
2
Sagrieztu sīpolu apcep eļļā. Pieliek pupiņas, pasautē uz nelielas uguns. Pielej tomātu sulu, pieliek garšvielas, pieber sāli un sautē, līdz pupiņas mīkstas. Pieliek daiviņās sagrieztus tomātus.
3
Vēl pielej tomātu sulu, ļauj nostāvēties.
4
Ēdienu pasniedz aukstu.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit