![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/c069fb20-7c12-11ed-ae3a-f7111ad0f08f.jpg?w=576&h=313)
20Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 lpiens4 ĒKcukurs3 ĒKkartupeļu milti1 ĒKvaniļas cukurs
Sagatavošana
1
800 ml piena ielej katliņā un liek uz uguns. Pievieno cukuru, vaniļas cukuru un maisot izkausē.
2
Kartupeļu cieti ieber citā traukā, pielej atlikušo (200 ml) pienu, samaisa un maisot lej klāt katliņa saturam.
3
Uzvāra, līdz ķīselis uzmet burbuli un sabiezē. Ķīseli lej trauciņos un atdzesē.
4
Pasniedz ar dzērveņu ķīseli, vaniļas mērci vai zemeņu mērci, kas pagatavota, sablendējot saldētas zemenes ar cukuru.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit