![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/c413b2f0-5eaa-11ed-a2d4-6bbc2d6ccf5b.jpg?w=576&h=313)
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 gab.paprika2 gab.vistas fileja (mazas)1 gab.paciņa vārīti rīsi1 gab.paka tomātu sula1 gab.sīpols sojas mērce cukurs
Sagatavošana
1
Paprikai noņem „micīti” iztīra no sēklām.
2
Pildījumam 2 filejas sīki sagriež un apcep ar sīpoliņiem, tad pieliek vārītus rīsus, uz pannas 2 minūtēs sasautē kopā, ar sojas mērci salaista (~ 2 ĒK), pieliek garšvielas.
3
Tad tajos 4 piparos sapilda, liek stāvus katliņā un aplej ar paku tomātu sulas, vēlāk pieliek 1 ĒK cukura.
Iesūtīja: nuksis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit