![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/77358820-7bfe-11ed-81ef-ab367ffc9367.jpg?w=576&h=313)
20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 7
7 gab.olas200 gsiers100 gsviests3 ĒKskābs krējums pētersīļi sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Cieti novārītas olas pārgriež gareniski uz pusēm, izņem dzeltenumu.
2
Dzeltenumus saberž ar sviestu, pievieno rīvētu sieru un kārtīgi izjaukt.
3
Pievieno krējumu, sāli, piparus pēc garšas un izmaisa atkal.
4
Lai olas būtu stabilākas, baltumiem nogriež nedaudz apakšas.
5
Trauku dekorē ar salātu lapām, izliek olu baltumus, pilda ar siera masu un pārkaisa ar smalki sagrieztiem zaļumiem.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit