Piparkūkas ar sīrupu un riekstiem.
45Minūtes
19Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

100 gsīrups100 gsviests100 gcukurs1 gab.ola0.5 TKcepamais pulveris milti pipari smaržīgie pipari kanēlis kardamons krustnagliņas koriandrs anīss vaniļa muskatrieksts karijs citronu miziņa rieksti mandeles

Sagatavošana

1

Sīrupu uzvāra, pieliekot cukuru un sviestu.

2

Karstā šķidrumā ar koka karoti iekuļ daļu izsijātu miltu, līdz mīkla atdziest.

3

Pievieno sasmalcinātas garšvielas, pusi olas, pārējos miltus, kam piebērts cepamais pulveris.

4

Mīca, līdz mīkla kļūst cieta, gluda un spīdīga.

5

Tad izveltnē, izspiež figūras, pārziež ar sakultu olu, uzkaisa sasmalcinātas mandeles un riekstus.

6

Cep, līdz gatavas.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!