![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/d51022b0-5e81-11ed-9bff-a35492d3c971.jpg?w=576&h=313)
10Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.olas baltums400 gpūdercukurs0.5 TKcitronu sula
Sagatavošana
1
Pūdercukuram pievieno olas baltumu, citronu sulu un sakuļ, līdz masa kļūst vijīgi plūstoša.
2
Glazūru pilda tūtiņās vai konditorejas šļircē un rotā piparkūkas pēc patikas.
3
Ja grib sarkanā krāsā, glazūrai pievieno dažas piles biešu vai ķiršu sulas.
4
Zaļu krāsu var iegūt ar svaigām piparmētrām, savukārt oranžu - ar burkānu vai apelsīnu sulu. Dzeltenu - ar kurkumu.
Iesūtīja: Liāna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit