![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/5133df90-78f8-11ed-ab81-b155ba88eef4.jpg?w=576&h=313)
60Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
3 ĒKeļļa ūdens šķipsnasāls400 gmilti pildījums pēc pašu vēlmēm
Sagatavošana
1
Ielej glāzē 3 ēdamkarotes eļļas.
2
Glāzi līdz augšai pielej ar ūdeni, pieber sāli.
3
Bļodā ieber miltus un pievieno ūdens - eļļas maisījumu.
4
Iemīca stingru mīklu, izveltnē un ar glāzi izveido 12-16 ripiņas.
5
Pīrādziņus pilda pēc izvēles ar sautētiem kāpostiem, ievārījumu vai tradicionāli sagriezto speķi ar sīpoliem.
6
Aizspiež malas, liek uz pannas, no virspuses apziež ar ūdeni un eļļu un liek cepeškrāsnī.
7
Cep, līdz gatavi.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit