Foto: PantherMedia/Scanpix
Garda plūmju biezsula, kas noderēs gan saldējuma kokteiļiem, gan dažādiem desertiem.
2Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

5 kgplūmes100 gcukurs

Sagatavošana

1

Plūmes vispirms aplej ar verdošu ūdeni un notur pusminūti, tad strauji atdzesē aukstā ūdens peldē.

2

Plūmēm novelk miziņu, kura atdalās ļoti viegli.

3

Plūmes liek virtuves kombainā un sakuļ.

4

Iegūto biezeni izberž caur rupju sietu un lej katlā.

5

Pievieno cukuru, var arī vairāk nekā receptē norādīts, jo viss ir atkarīgs no plūmju šķirnes.

6

Iegūto biezsulu - nevārītu, var sasaldēt nelielos trauciņos, gan uzvārīt un saliet uzkarsētās burciņās.

Iesūtīja: didi2009

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!