Foto: Shutterstock
Pupiņu zupa ar teļa gaļas ribiņām un konservētām pupiņām - sanāks pat gatavot nepratējiem.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 sīpoli2 bundžas konservētu pupiņu1 kgteļa gaļas ribiņas1 burkāni4 kartupeļi sāls2 lauru lapas pēc garšassmaržīgie pipari

Pagatavošana

1

Aukstā ūdenī liek vārīties gaļu, sākumā noputo, tad pievieno lauru lapu, piparus un zem vāka vāra 1.5 stundas uz nelielas liesmas.

2

Kad gaļa gatava, buljonu nokāš, gaļu izņem, liek bļodā. pārkaisa ar sāli.

3

Buljonu lej atpakaļ katlā, pievieno gabaliņos sagrieztus burkānus, sīpolus, kartupeļus un vāra.

4

Kad dārzeņi mīksti, lej klāt konservētās pupiņas ar visu šķidrumu.

5

Kad zupa "uzmet burbuli", tā ir gatava. Ēdot piekož klāt ribiņas.

Iesūtīja: Janochka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!