45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
100 grupjmaize (klona)40 gcukurs20 gsviests0.5 gkanēlis10 gola piens100 grabarberi
Sagatavošana
1
Nobriedušu klona rupjmaizes mīkstumu sarīvē uz kartupeļu rīves, izkarsē ar sviestu, tad atdzesē, samaisa ar kanēli un pusi cukura.
2
Ietaukotā veidnē liek kārtās rupjmaizes maisījumu un ar atlikušo cukuru iecukurotus, gabaliņos sagrieztus rabarberus, pēdējā kārtā rupjmaizi.
3
Pārlej olas un piena maisījumu, pārlaista kausētu sviestu un cep cepeškrāsnī 15—20 minūtes.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit