![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/e00176c0-796a-11ed-80ba-3be48b785101.jpg?w=576&h=313)
20Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
500 grabarberi200 gcukurs3 gab.olu baltumi
Sagatavošana
1
Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos, apkaisa ar cukuru un sautē līdz mīksti.
2
Izberž caur sietiņu un atdzesē.
3
Saputo olu baltumus, liek klāt rabarberu masai un puto, kamēr uzputenis kļūst stingrāks.
Pasniedz ar pienu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit