30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
rīsi sīpols gab.ķiploki daiviņas zaļie zirnīši burkāni sēnes u.c. dārzeņi pēc vēlmes
Sagatavošana
1
Rīsus sacep nelielā eļļas daudzumā- viegli zeltainus, pievieno sīpolu un pāris ķiploku daivas. Sautē nelielā ūdens daudzumā.
2
Pamazām ber klāt zirņus, burkānus, sēnes u.c. var nebērt neko. Visu gatavo uz lēnas uguns līdz gatavs. Tieši apcepšana nodrošina rīsu irdenumu.
3
Garšvielas tiek pievienotas pēc ūdens. Bez latviskajiem sāls un pipariem man patīk baziliks un malti saldie pipari.
Iesūtīja: Bulta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit