10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
300 mlsaldais krējums200 mlpiens4 ĒKcukurs2 gab.olu dzeltenumi10 gželatīns vaniļa grīsi4 ĒKcukura sīrups1 TKkanēlis1 citrons, izspiesta sula
Sagatavošana
1
Izvāra rīsus.
2
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, maisot tievā strūkliņā pielej karstu pienu.
3
Trauku liek ūdens peldē (nevārīt), kamēr maisījums iegūst bieza krējuma konsistenci. Gatavam maisījumam liek klāt vārītus rīsus, želatīnu.
4
Traciņā samaisa kanēli ar cukura sīrupu un citronu sulu.
5
Kad krēms atdzisīs istabas temperatūrā, pakāpeniski sajauc ar saputotu saldo krējumu. Liek glāzēs vai stikla burciņās kārtām ar kanēļa sīrupu.
6
Atdzesē ledusskapī.
Iesūtīja: Illy
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit