![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/3c098a40-79f5-11ed-9bcf-f32a0b7c25cd.jpg?w=576&h=313)
90Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 glāzerīsi2 glāzesūdens3 ĒKrozīnes100 gvīģes100 gdateles naža galsingvera pulveris cukurs1 glāzepiens2 olu baltumi
Sagatavošana
1
Rīsus vāra 19 minūtes.
2
Rozīnes, vīģes un dateles smalki sagriež, sajauc ar ingvera pulveri, rīsiem un pieber cukuru. Sautē uz mazas uguns un pielej nedaudz piena.
3
Pudiņu atdzesē, pieliek sakultos olu baltumus, ieliek traukā, kas aprasināts ar aukstu ūdeni. Liek ledusskapī nostāvēties.
4
Pirms pasniegšanas izņem no trauka un garnē ar svaigiem vai vārītiem augļiem un kanēli, ja ir vēlēšanās.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit