120Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 glāzesrīvēta rudzu maize1 glāzebrūklenes vai dzērvenes1 glāzesaldais krējums4 ĒKcukurs kanēlis
Pagatavošana
1
Sarīvēto maizi sajauc ar kanēli. Ogas sablenderē kopā ar pusi no cukura.
2
Saldēdiena traukā kārto pamīšus maizi un ievārījumu, lai pēdējā ir maizes kārta.
3
Noliek vēsumā 2 stundas ievilkties.
4
Saldo krējumu saputo ar cukuru.
5
Pirms pasniegšnas uzliek putukrējumu ar kaudzīti.
6
Rotā ar svaigiem vai konservētiem augļiem.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit