Foto: PantherMedia/Scanpix
Šašliks kečupā un skābajā krējumā - pats vai mutē kūst.
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

gaļa500 mlšašlika kečups200 gskābs krējums

Pagatavošana

1

Sagriež gaļu un pa virsu uzlej šašlika kečupu un krējumu, kas gaļu padarīs mīkstāku.

2

Ideāli, ja gaļu attiecīgajā marinādē var noturēt vismaz dienu ledusskapī, taču nav ne vainas arī, ja iemarinē kādas ~3 stundas pirms cepšanas.

3

Krāsa skaisti sarkanīga no kečupa, garša patīkami pikanta un pati gaļa ļoti mīksta no krējuma - gribas teikt, ka paši kūst mutē.

Iesūtīja: ķirsīc

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!