![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/7d2ae4c0-7c7e-11ed-9b26-956c8ecb607d.jpg?w=576&h=313)
30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 sīpols lociņi1.5 lbuljons ziedkāposts100 gskābs krējums1 olas dzeltenums300 gsiers sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Katlā uzkarsētā eļļā apcep sīpolus, pievieno ziedkāposta rozetes un verdošu buljonu. Vāra ~10 minūtes.
2
Krējumu samaisa ar dzeltenumu, sieru un iemaisa buljonā. Zupu karsē, līdz siers izkusis. Pēc garšas pievieno sāli, piparus, pārkaisa sasmalcinātus lociņiem.
Iesūtīja: Anda
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit