
10Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
saldais krējums Krievijas vai Holandes siers baltvīns garšvielas zaļumi
Pagatavošana
1
Lej saldo krējumu uz pannas, lai uzkarst, tad pievieno sarīvētu (uz vissmalkākās rīves) sieru, zaļumus, garšvielas, baltvīnu, lai mazliet pavārās (2-3 minūtes) un kārtībā.
2
Mērces gatavošanas ilgumam nevajadzētu būt ilgākam par 5 minūtēm, jo siers izkūst ātri un vīns nedrīkst pilnībā iztvaikot.
Iesūtīja: Knipuce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit