Foto: Shutterstock
Sīpolu zupa ar sieru un baltmaizes ķiploku grauzdiņiem.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 gab.sīpoli1 ldārzeņu buljons2 ĒKsviests200 mlbaltvīns4 šķēlebaltmaize1 ĒKķiploku eļļa150 gČederas siers sāls pipari

Pagatavošana

1

Sīpolus sagriež ripiņās, sadala gredzenos un sviestā apcep zeltaini brūnus.

2

No koncentrāta pagatavo dārzeņu buljonu, tajā ieliek sīpolus un vāra 20 minūtes. Pielej baltvīnu, pievieno sāli un piparus.

3

Pannā sakarsē ķiploku eļļu, apgrauzdē kubiņos sagrieztu maizi.

4

Pasniedzot zupā ieber rīvētu sieru un grauzdēto maizi.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!