40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 gab.sīpoli1 ldārzeņu buljons2 ĒKsviests200 mlbaltvīns4 šķēlebaltmaize1 ĒKķiploku eļļa150 gČederas siers sāls pipari
Pagatavošana
1
Sīpolus sagriež ripiņās, sadala gredzenos un sviestā apcep zeltaini brūnus.
2
No koncentrāta pagatavo dārzeņu buljonu, tajā ieliek sīpolus un vāra 20 minūtes. Pielej baltvīnu, pievieno sāli un piparus.
3
Pannā sakarsē ķiploku eļļu, apgrauzdē kubiņos sagrieztu maizi.
4
Pasniedzot zupā ieber rīvētu sieru un grauzdēto maizi.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit